Overslaan en naar de inhoud gaan

Win Kinepolis-tickets met Coca-Cola!

18/07/2024

Win Kinepolis-tickets met Coca-Cola!

Vanaf van 20 tot 31 juli tickets voor twee personen te winnen voor een film in jouw Kinepolis-bioscoop.

Deelnemen is heel eenvoudig: Kom bij ons eten en laat je Appti-klantenprofiel scannen!
Er zijn 3 x 2 tickets te winnen per restaurant.

*Aanbieding geldig bij aankoop van een hoofdgerecht en op vertoon van de Appti-klantenkaart met een gevalideerd account met een e-mailadres. Alle klanten die hun Appti-klantenkaart laten scannen nemen deel aan de Coca-Cola-bioscoopwedstrijd op voorwaarde dat ze hun achternaam, voornaam en postadres hebben ingevuld. Begin augustus wordt via e-mail aan de winnaars gemeld dat hun bioscooptickets met de post worden verzonden. Wedstrijdregels hieronder.

 

Concours Coca

Algemene voorwaarden en praktische informatie: 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd georganiseerd door COLMAR NV, met maatschappelijke zetel te Industriepark De Bruwaan 93, 9700 Oudenaarde. 

Wedstrijd uitsluitend voorbehouden voor geregistreerde klanten. Een geregistreerde klant is een klant die een profiel heeft aangemaakt op https://www.appti.be, zijn e-mailadres heeft geverifieerd en zijn voornaam, achternaam en volledig postadres heeft ingevuld. 

Elke volwassene die een hoofdgerecht bestelt en zijn geregistreerd Appti-account of zijn aan zijn geregistreerd Appti-account gekoppelde Appti-klantenkaart laat scannen, neemt automatisch deel aan de wedstrijd en maakt kans op 2 Kinepolis-tickets.

De winnaar wordt geloot op 1 augustus en gecontacteerd via het e-mailadres in zijn Appti-account om hem op de hoogte te brengen van zijn winst en dat de Kinepolis-tickets per post zullen worden verzonden. 

De prijzen kunnen niet worden omgeruild voor cash.  

Rechten van Colmar NV 

Colmar NV behoudt zich het recht voor om deze wedstrijd geheel of gedeeltelijk in te korten, uit te stellen, te wijzigen, te verlengen of te annuleren indien de omstandigheden of het correcte verloop van de wedstrijd dat vereisen. Colmar NV wijst elke aansprakelijkheid af voor schade door eender welke oorzaak geleden door de deelnemers in verband met deze wedstrijd of het gebruik van de prijs.